A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások módosítása” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szavatosság és reklamáció

A Szerviz-Trade Kft. nem kötelezte el magát kizárólagosan csak egy gyártó mellett. Minden termékcsoportban azokkal a márkákkal vettük fel a kapcsolatot, amelyek a kiváló minőség mellett az adott típusok specialistái is. Ettől függetlenül előfordulhatnak gyártásból, illetve nem rendeltetésszerű használatból adódó hibák.


A nem rendeltetésszerű használatból származó hibák kizárják a gyártói garanciánk érvényességét. Reklamáció előtt kérjük, hogy nézze át az ebből az eshetőségből származó hibák listáját (lásd lent). A megvásárolt kerékkel kapcsolatos reklamáció jelzésére e-mail útján van lehetőség.
A meghibásodott kerék típust minden esetben vissza kell juttatnunk a gyártójához. A reklamáció kivizsgálásához szükségünk van az adott termék minden részére, illetve a felhasználási körülmények pontos beazonosítására, beszállítóink minőségvizsgáló részlegei ugyanis ezek birtokában tudják eldönteni annak jogosságát. A keréknek a Szerviz-Trade Kft-hez történő visszajuttatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, minden egyéb költséget (így például a hibás kerék gyártóhoz történő elküldését) azonban a Szerviz-Trade Kft., illetve a gyártó viseli. Az elbírálás eredményéről hivatalos, írásos formában tájékoztatjuk vásárlóinkat, ami pozitív elbírálás esetén a termék díjmentes cseréjét jelenti.Nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások

  • A kerekeket nagyobb terheléssel használják, mint a termékismertetőben/katalógusban feltüntetett maximum teherbírás.
  • A kerekeket egyenlőtlen, más anyagú felületen használják, mint a termékismertetőben/katalógusban javasoltak.
  • A környezeti hőhatás extrémebb, mint amit a kerék megadott hő tartománya elbírna (alacsonyabb/magasabb egyaránt).
  • A kerekeket a megengedettnél nagyobb sebességgel használják (általában 4 km/h).
  • A kerekek oldalirányú terhelést kapnak, illetve indokolatlanul nagy esésnek/rántásnak vannak kitéve (pl. targoncával mozgatás során).
  • A futófelületbe idegen test szúródik, vágást, roncsolást előidézve.
  • A kerekeket befékezett állapotban, erőszakkal mozgatják.
  • A kerekeket különösen irritatív anyagok között használják.

Minden esetben vegye fel a kapcsolatot területi képviselő kollégánkkal, vagy a központi telefonszámunkon, illetve e-mail címünkön forduljon hozzánk bizalommal.

kerek@szerviztrade.hu