interior-01

Történet, szervezeti felépítés

A Szerviz-Trade Kft. 1991-ben alakult. Eleinte gépjármű javítóműhelyek, szervizek felszerelésével, garázsipari berendezések és műszerek értékesítésével foglalkozott, majd nem sokkal ezután megkezdődött a kerekek és görgők forgalmazása is. A Szerviz-Trade Kft-n belül a kerék-kereskedelem teljesen önálló üzletágként működik, önálló menedzsmenttel, saját központi raktárbázissal rendelkezik, és az egész ország területét lefedő önálló üzletkötői, képviseleti hálózatot működtet. A Szerviz-Trade Kft. Ipari kerekek és görgők Üzletága mára a hazai ipari kerék piac meghatározó, piacvezető szereplőjévé vált.


mix-01

Termékválaszték, beszállítók
Termékválasztékunkban megtalálhatók a legkülönfélébb – otthoni, intézményi, kereskedelmi és ipari felhasználási területekre tervezett – általános és speciális kerekek, kerékszerkezetek, kapumozgató görgők, bútorgörgők. Szintén választékunk részét képezik a szállítósorokhoz, szállítószalagokhoz használatos különböző szállító görgők és golyós görgők. Targonca kerék és görgő választékunk egyedülálló a magyar piacon. A Szerviz-Trade Kft. nem kötelezte el magát kizárólagosan csak egy gyártó mellett. Minden termékcsoportban azokkal a cégekkel vettük fel a kapcsolatot, amelyek a kitűnő minőség mellett az adott termékkörben a legkedvezőbb árfekvésű termékkínálattal rendelkeznek. Ezek a vállalatok a nemzetközi kerékipar meghatározó szereplői, egy-egy termékcsoport specialistái, kínálatuk jól kiegészíti egymást. Ennek köszönhetően sikerült olyan – a magyar piacon egyedülálló – termékválasztékot kialakítanunk, hogy minden termékcsoportban a legversenyképesebb kínálattal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Ez vonatkozik a termékek minőségére, az árakra, valamint a termékpaletta szélességére és mélységére egyaránt.


butor-01

Szolgáltatások
Arra törekszünk, hogy termékeinkhez olyan szolgáltatásokat és feltételeket nyújtsunk, amelyek segítik viszonteladó és végfelhasználó ügyfeleink munkáját, egyszerűvé, kényelmessé teszik a termékkiválasztás, megrendelés, kiszállítás folyamatát. A megbízható és gyors áruellátás biztosítása érdekében az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk. A raktáron lévő készletből 24 órán belül eljuttatjuk a nálunk rendelt árut. Katalógusokkal, szórólapokkal, bemutató állványokkal és rendszeres akciókkal segítjük a hozzánk csatlakozó viszonteladók értékesítési tevékenységét. A „Kerék-Hírek“ című hírlevelünket havonta eljuttatjuk viszonteladó partnereinknek, melyből tájékozódhatnak új termékeinkről, szolgáltatásainkról, akcióinkról. A magyar piacon egyedi szolgáltatásunk a „Kerékkereső” című elektronikus katalógus-, árnyilvántartó és értékesítéstámogató programcsomag, amely elsősorban viszonteladó partnereinknek nyújt olyan egyedülálló szolgáltatást, amely hozzájárul az értékesítési tevékenység, a vevőkiszolgálás színvonalának emeléséhez.
A „Kerékkereső” egyszerűsített internetes változata honlapunkon is elérhető.

 


Minőségirányítási rendszer
Partnereink teljes elégedettségének eléréséhez, és megtartásához rendkívül fontosnak tartjuk szolgáltatásaink minoségének folyamatos biztosítását és fejlesztését. Ezen törekvéseink részeként építettük ki minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002-ben sikerült tanúsíttatni az ISO 9001:2009 szabvány szerint. 2005-ben megszereztük az ISO 14001:2005 szabvány szerinti minősítést is, melyek évente kerülnek frissítésre.

Céljaink a jövőben
A jövőben a termékválaszték folyamatos fejlesztése mellett tovább fejlesztjük szolgáltatásainkat. A XXI. Század kihívásainak megfelelően szeretnénk felhasználni a legmodernebb technikai eszközöket és lehetőségeket is annak érdekében, hogy a megváltozott, nyitottabb piaci környezetben is helyt tudjunk állni a vásárlók elégedettségéért vívott versenyben.